Vacature Desk Jurist

  • Home
  • Vacature Desk Jurist

Raedshuys Bedrijfsjuristen zoekt een juridische topper!

Wie zijn wij?

Bij Raedshuys Bedrijfsjuristen zijn wij op zoek naar enthousiaste, no-nonsense en gedreven juristen met een brede interesse in verschillende rechtsgebieden om ons team te versterken. Binnen ons bedrijf verlenen wij juridische diensten op het gebied van o.a. arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Een andere grote pijler binnen ons kantoor zijn incassozaken. Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je jouw juridische vaardigheden kunt inzetten en ontwikkelen. 

Wat ga je doen?

Als jurist ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze cliënten op het gebied van verschillende juridische vraagstukken. Je behandelt dossiers, beoordeelt en stelt juridische documenten op en vertegenwoordigt, indien nodig, cliënten bij de kantonrechter. Je hebt een scherp oog voor relevenante wet- en regelgeving en weet deze praktisch toe te passen. 

Taken en verantwoordelijkheden:

Wat vragen wij?

Wat krijg je van ons?

Wij bieden en uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een professionele organisatie en samen met een betrokken collega mag je gaan bouwen aan onze afdeling juridisch advies. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris tot maximaal € 4.400,- op basis van fulltime en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hechten veel waarde aan een goed inwerktraject met de juiste begeleiding om je de werkzaamheden eigen te maken. Vervolgens is er uiteraard ook ruimte om gebruik te maken van (gedeeltelijk) thuiswerken.  

Ben je enthousiast geworden?

Maak je interesse kenbaar door jouw CV met krachtige motivatie te sturen naar Sergé Velraeds (velraeds@raedshuys.nl). Wie weet tot binnenkort!

Wij kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan. Wil je meer weten over de functie van jurist? Neem dan contact op met Véronique Creusen op telefoonnummer 088-7007350.

Bel ons:

+31 (0)88 700 73 50

Mail ons:

info@raedshuys.nl

Onze vestigingen:

Vestiging Heerlen:

Parallelweg 2B, 6411ND, Heerlen

Vestiging Simpelveld:

Kloosterstraat 37, 6369 AB, Simpelveld