Pensioenen

Ondernemen met zekerheid

Raedshuys
Pensioenen

Pensioenadvies voor werkgevers richt zich op het inrichten, wijzigen en beheren van uw (collectieve) pensioenregeling én de communicatie naar u en uw medewerkers.

Dit brengt de nodige risico’s en verplichtingen met zich mee en vraagt daarom om specifieke kennis en expertise.

Een goede pensioenregeling is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het zorgt voor aanvullend inkomen voor de oude dag, bij arbeidsongeschiktheid of in geval van overlijden. Als werkgever kunt u hiermee uw medewerkers nog sterker binden aan uw organisatie, dan wel uzelf als eigenaar zekerheid bieden in uw privésituatie. Tegelijkertijd zijn pensioenen complex en continu onderhevig aan veranderende wet- en regelgeving. De pensioenadviseurs van Raedshuys Risicobeheer beschikken over de juiste kennis en kunde om deze complexe en veranderende materie helder en transparant te maken. Daarbij kijken wij niet alleen naar de huidige financiële situatie, maar ook naar de toekomst van uw onderneming.

Om tot een goede pensioenregeling te komen, moet u de juiste keuzes maken. Iedere regeling heeft voor- en nadelen. Vaak kunt u als werkgever zelf kiezen bij welke pensioenuitvoerder u deze regeling wilt onderbrengen. In een aantal gevallen moet u als werkgever het pensioen bij een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds onderbrengen. Om te bepalen welke regeling bij uw organisatie past, inventariseren wij alle relevante aspecten en eventueel uw bestaande regeling.

Daarnaast kan Raedshuys Risicobeheer u ook ondersteunen en begeleiden bij:

Downloads

Download hier het dienstverleningsdocument Pensioenvraag Werkgever

Ook op zoek naar meer zekerheid?

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons:

+31 (0)88 700 73 00

Mail ons:

info@raedshuys.nl

Onze vestigingen:

Vestiging Heerlen:

Parallelweg 2B, 6411ND, Heerlen

Vestiging Simpelveld:

Kloosterstraat 37, 6369 AB, Simpelveld

Postadres:

Postbus 21007, 6369 ZG Simpelveld