Over ons

Welkom bij Raedshuys

Over ons

Raedshuys is het resultaat van jarenlang intensief luisteren naar de klant en zijn of haar behoeftes.

Ons kantoor is begonnen als assurantiekantoor pur sang, zijnde Vequa Verzekeringen & Financiële Diensten, waarbij de focus vooral werd gelegd op “de ondernemer en zijn bedrijf”.

Wij merkten echter dat er vanuit de ondernemers juist behoefte bestond aan “méér”.
Waar verzekeringstechnische vragen zijn, zijn wellicht ook juridische of ondernemingsgerichte vragen.

Daarom hebben wij destijds een aparte tak opgericht die zich bekommerde om de bedrijfsjuridische kant, zijnde Raedshuys Bedrijfsjuristen. De wens om beide bedrijven samen te voegen en uit te bouwen tot een allround-service kantoor groeide met de jaren.

Deze droom is uiteindelijk verwezenlijkt in 2021, Raedshuys Groep is sindsdien een feit en onze services zijn uitgebreider dan ooit tevoren. Zo kunt u met al uw verzekeringstechnische en juridische vragen bij ons terecht, maar ook met vragen over hypotheken en pensioenen.

Het samenvoegen van deze diverse specialisaties onder één dak en de korte lijnen die wij hanteren, zorgen voor een pragmatische aanpak. Dit bespaart u veel tijd en energie, zo kunt u zich weer focussen op de leuke aspecten van het ondernemen!

Hoe wij werken

Kernwaarden, missie & visie

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gelijk aan de wijze waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren: daadkrachtig, open, transparant, professioneel en proactief. Wij besteden veel aandacht aan de klant om op die manier een gelijkwaardige kennis- en sparringpartner voor ze te zijn. U zal worden voorzien van betrouwbaar en zeker advies, waarbij tevens rekening wordt gehouden met de gevolgen op lange termijn. Ons doel is immers een duurzame relatie met u aan te gaan. Op die manier kunnen wij een échte partner voor u zijn.

Verantwoordelijk

Wij voelen ons verantwoordelijk
voor het succes en de zekerheid
van onze klanten.

Wij behouden het overzicht, geven inzichten, blikken vooruit, maximaliseren kansen en minimaliseren risico’s voor onze klanten.

Loyaliteit

In alles wat wij doen zijn wij volledig gericht op het creëren van duurzame oplossingen en lange-termijn relaties met onze klanten.

Loyaliteit betekent voor ons altijd dat stapje extra maken voor de klant. Hiermee is loyaliteit voor ons niet alleen een kernwaarde,  maar ook bepalend voor onze werkwijze.

Aandacht

Alles wat aandacht krijgt, groeit.

Zo ook onze klanten.

Bij ons is de klant geen nummer; elke klant krijgt bij ons de  volle aandacht en tijd, om zo onze klanten écht te leren kennen, zodat wij hen nog betere oplossingen kunnen bieden.

Proactief

Wij streven ernaar om voor onze klant een échte partner te zijn.

Daarom zijn wij ondernemend en  zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden, zijn vernieuwend en dragen verantwoordelijkheid voor het welslagen van onze klanten.

Waarom wij doen wat we doen

Onze missie & visie

U volledig ontzorgen en assisteren bij het verbeteren van uw onderneming en het bieden van zekerheid, dat is onze missie! Daarbij zullen wij u voorzien van de juiste adviezen en multidisciplinair maatwerk.

Maar, er is nog meer: in de toekomst wil Raedshuys haar klanten nóg meer diensten kunnen aanbieden door middel van het verkennen van nieuwe samenwerkingsverbanden. Zo kunnen wij u op nog meer vlakken kunnen ondersteunen!

Er is één belangrijk aspect dat ons onderscheidt van anderen, en dat is een aspect waar we zeer trots op zijn. Klanten geven aan dat ze zich bij ons daadwerkelijk gehoord voelen. Wij nemen de tijd en luisteren met volle aandacht naar uw probleem of vraag. Daarbij lezen we ook tussen de regels door, zodat wij u tevens van tips kunnen voorzien waar u wellicht nog niet eerder aan had gedacht.

Het is ons doel om u met een gerust en tevreden gevoel achter te laten. Op deze manier wordt ondernemen voor u; ondernemen met zekerheid!

Raedshuys versterkt succes