Vacature Desk Accountmanager Zakelijk

  • Home
  • Vacature Desk Accountmanager Zakelijk

Raedshuys Risicobeheer zoekt een verzekeringstopper!

Wie zijn wij?

Wij zijn Raedshuys Risicobeheer, dé partner op het gebied van risicomanagement en financiële dienstverlening. Raedshuys Risicobeheer maakt onderdeel uit van Raedshuys Groep, een organisatie die zich richt op multidisciplinaire dienstverlening waaronder Verzekeringen, Bedrijfsjuristen, Risicomanagement, Hypotheek en HRM. Zo heeft de klant toegang tot alle benodigde services, onder één dak. Onze medewerkers werken elke dag intensief samen om onze klanten te voorzien van uitmuntende service, die zich kenmerkt door het belichten van alle facetten die binnen ‘Ondernemen’ van belang zijn. Raedshuys is continu op zoek naar grootmeesters binnen de zakelijke wereld, en wellicht ben jij het talent waar we naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een ‘Desk Accountmanager zakelijk’. Deze functie wordt gekenmerkt door veel contact onderhouden met relaties en verzekeraars. Wij willen onze relaties uitmuntende service verlenen, en dat doen we door jouw klantgerichte en transparante service. Daarmee fungeer jij als aanspreekpunt voor de portefeuille van zakelijke relaties, alsmede wordt van jou verwacht dat jij de buitendienst ondersteunt.

Taken en verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?

Onze organisatie hanteert een aantal kernwaarden. Deze zijn persoonlijk, ondernemend, loyaal, transparant, betrokken en deskundig. Voor ons is van belang dat jij jezelf herkent in deze kernwaarden. Wij zoeken iemand die beschikbaar is van 32 tot 40 uur per week. Wij zoeken kandidaten in het bezit van een HBO-diploma, of gelijkwaardig denk- en werkniveau hebben en Wft gecertificeerd zijn. Het diploma Wft zakelijk is een vereiste, het hebben van Wft inkomen is een pré. Het hebben van de diploma’s van de opleidingen Wft basis, Wft schade particulier en zakelijk en Wft inkomen is een pré, doch moet je bereid zijn deze diploma’s te behalen. Verder heb je al meerdere jaren relevante werkervaring opgebouwd binnen de assurantiemarkt.

Wat bieden wij jou?

Ben je enthousiast geworden?

Maak je interesse kenbaar door jouw CV met krachtige motivatie te sturen naar Sergé Velraeds (velraeds@raedshuys.nl). Wie weet tot binnenkort!

Bel ons:

+31 (0)88 700 73 00

Mail ons:

info@raedshuys.nl

Onze vestigingen:

Vestiging Heerlen:

Parallelweg 2B, 6411ND, Heerlen

Vestiging Simpelveld:

Kloosterstraat 37, 6369 AB, Simpelveld

Postadres:

Postbus 21007, 6369 ZG Simpelveld