Raedshuys Ontzorgt Abonnement

Hét abonnement voor ondernemers

Met het Raedshuys ontzorgt abonnement maken we bedrijfsrechtshulp laagdrempelig voor ondernemers. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over uw eigen bedrijfsjurist bij Raedshuys Bedrijfsjuristen. Deze is onbeperkt beschikbaar voor telefonisch juridisch advies.

Zodra u met een juridische zaak te maken krijgt, betaalt u met ons rechtshulpabonnement het gereduceerde uurtarief van slechts € 120,- (incl. kantoorkosten).
Maar dat is nog lang niet alles, we zetten alle services en extra's voor u op een rij.

10 redenen om te kiezen voor het Raedshuys ontzorgt abonnement

1. Startgesprek met uw eigen vaste jurist

Het Raedshuys ontzorgt abonnement begint met een uitvoerig startgesprek. Uw jurist van Raedshuys Bedrijfsjuristen wil u echt goed leren kennen. Niet alleen de bedrijfsrisico's, maar ook de bedrijfscultuur. Hoe zit uw onderneming in elkaar en wat zijn uw wensen en doelen in uw bedrijfsvoering? Alleen zo kunnen we u van de beste adviezen voorzien.

2. Onbeperkt telefonisch juridisch advies

Vanaf het moment dat uw abonnement ingaat, staan de lijnen naar uw jurist bij Raedshuys open. Bel ons zo vaak u maar wenst met al uw vragen over bijvoorbeeld contractueel recht, arbeidsrecht en bestuursrecht. Ook met juridische vraagstukken vanuit uw privé situatie helpen we u graag verder.

3. Contractcheck

In kleine lettertjes schuilt soms een groot gevaar. Laat voor de zekerheid uw voorwaarden en andere contracten door ons screenen. Zo weet u zeker dat het goed zit en voor contracten tot 6 pagina's ( Nederlandstalig) betaalt u niets extra, ze vallen gewoon binnen ons abonnement.

4. Workshops en seminars

Veel juridische situaties ontstaan simpelweg uit onwetendheid. Hoe beter u geïnformeerd bent, hoe bewuster u sommige keuzes maakt. We delen graag onze kennis met u in workshops en seminars. Let wel: dit zijn geen saaie hoorcolleges, maar actieve sessies toegespitst op de praktijk van uw onderneming.

5. Rechtshulp voor € 120,- per uur

Dankzij het onbeperkt juridisch advies binnen het Raedshuys ontzorgt abonnement kunt u heel wat problemen voorkomen. Mocht er tóch een geschil ontstaan, dan mag u er zeker van zijn dat wij uw belangen zo goed mogelijk behartigen voor een gereduceerd tarief van € 120,- per uur (inclusief kantoorkosten). U hoeft niets over te dragen aan een andere jurist maar schakelt gewoon met ons kantoor. Bent u verplicht zich te laten bijstaan door een advocaat, dan regelen wij – indien u dat wenst- een advocaat binnen ons netwerk. U betaalt dan hetzelfde gereduceerde uurtarief van € 120,-.

6. Incasso en incassoadvies

Achter uw rekeningen aangaan kan veel tijd kosten. Tijd die u liever besteedt aan nieuwe opdrachten. Binnen het Raedshuys ontzorgt abonnement valt gratis incassoadvies, waarbij we u bijvoorbeeld voorzien van krachtige teksten voor aanmaningsbrieven. Levert dat niet het gewenste resultaat op, dan helpen we u bij de vordering. Pas als uw onbetaalde vordering betwist wordt of er een gerechtelijke procedure gestart dient te worden, krijgt u met extra kosten te maken.

7. Jaarlijkse evaluatie

Na het diepgaande startgesprek houden we elk jaar een updategesprek met u. Daarbij komen zowel recente ontwikkelingen binnen uw onderneming aan de orde als eventuele veranderingen in de markt, jurisprudentie, wet- en regelgeving.

8. Proactief advies

Eén van de grote voordelen van het Raedshuys ontzorgt abonnement is dat er altijd iemand alert is op juridische ontwikkelingen die voor uw onderneming van belang zijn. Indien nodig trekken we zelf aan de bel om u te adviseren over eventueel te nemen stappen.

9. Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van juridische kwesties die voor u interessant zijn.

10. Maandelijks opzegbaar

U sluit het rechtshulpabonnement voor één jaar, daarna is het per maand opzegbaar. We willen dat u bij ons blijft omdat u tevreden bent, niet omdat u aan ons vastzit.

Sluit nu een abonnement af.
Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden van ons Raedshuys ontzorgt abonnement voor uw onderneming?
Bel 045-700 21 00 of vul het formulier terugbelverzoek in, dan gaan we direct voor u aan de slag.